Festmenu

Forreter

Dampet laks med hollandaise, asparges, citron samt kuvertbrød kr.  72,-
Rejecocktail med sprød salat, dressing og kuvertbrød kr.  68,-
Stegt laks med bacon, urtedressing og kuvertbrød kr.  76,-
Tarteletter med høns i asparges kr.  62,-
Stor tapastallerken med brød kr. 115,-
Dagens suppe kr.  55,-

 

Hovedretter 

 

Helstegt oksemørbrad med ristede svampe, nye asparges, stegte kartofler
og bearnaise-/rødvinssauce.
kr. 225,-
Kalvefilet stegt som vildt serveret med hvid sauce og brunede kartofler,
waldorfsalat, tyttebær og vildtflødesauce.
kr. 198,-
Helstegt svinemørbrad med stegte tomater, dagens grøntsager
og svampeportvins.
kr. 175,-
Gammeldags oksesteg med nye kartofler, surt, hjemmesyltede blommer,
tyttebær og flødesauce.
kr. 172,-
Helstegt oksefilet med bagt kartoffel, dagens grøntsager, stegte tomater,
og bearnaise-/rødvinssauce.
kr. 189,-
Helstegt laks med nye ristede kartofler, skaldyr, asparges,
grov tomatmarmelade og hollandaise.
kr. 195,-