Pinse Buffet 2016

Pinsedagene fra lørdag den 3 juni til mandag den 5 juni. 

Kryddersild med rå løg, kapers, og små kartofler samt æggeblomme. 

Karrysild med kompot af æble, forårsløg, peber og karry. 

Hjemmerøget bornholmer laks med urtecreme og rejer. 

”Solen går ned over Maglesø” – Røget silde-dog med rå løg, purløg, radisser, og en rå æggeblomme. 

Rødspættefileter med hjemme rørt remoulade og citron. 

Smilende æg og tomater. 

Tarteletter med høns i asparges. 

Sprængt oksebryst med peberrods creme og frisk høvlet peberrod. 

Flæskesteg med rødkål, og surt. ( kamsteg ) 

Hjemmelavet frikadeller med surt og sødt. 

Lun leverpostej med champignon og bacon. 

Ost med diverse. 

Lagkage med kaffe.

Pris kr. 235,- 

Børn 1-3 år gratis

Børn 4-10 år halv pris

Børn 11 og op fuld pris